87E0000F vises når du laster ned et spill eller en app på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned og installere et spill eller en app via Xbox Live på Xbox One-konsollen:

87E0000F

Denne feilen kan bety ett av følgende:

• Xbox One-konsollen har ikke den nyeste oppdateringen.
  • Xbox Live-tjenesten er midlertidig utilgjengelig.
  • Konsollen har problemer med å koble til Xbox Live.
  • Det kan hende at nedlastingen av spillet eller appen må avbrytes og deretter startes på nytt.

Løsninger

Løsning 1: Se etter en systemoppdatering.
Hvis du har problemer med å laste ned Xbox One-spill eller -apper, kan det hende at du må oppdatere konsollen. Hvis du ønsker å koble til Xbox Live, må du ha du den nyeste konsollprogramvaren. Det kan også hende at du må installere oppdateringen før du kan spille nye spill.
Følg denne fremgangsmåten hvis du vil se om en systemoppdatering er tilgjengelig:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger, og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Velg System.
  4. Velg Konsollinformasjon og oppdateringer.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises den nederst i den første kolonnen. Hvis ikke vises "No update available."

Obs! Systemoppdateringer varierer avhengig av hvilken strømmodus du bruker på Xbox One-konsollen. Hvis du vil vite mer om strømmodusalternativer for Xbox One og hvordan de påvirker systemoppdateringer, kan du se Systemoppdateringer på Xbox One.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-24T22:34:56.3135548+00:00

Påvirkede plattformer:

Xbox 360, Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheter

Påvirkede tjenester:

Logge på Xbox Live

Nyeste oppdatering

Hadde du problemer med å logge på Xbox Live? Vi kan med glede meddele at vi har løst problemet, og at alt er normalt igjen. Vi takker for tålmodigheten mens vi jobbet med saken, Xbox-medlemmer!

Vil du varsles når denne funksjonen er tilbake?

Spill og sosialt: oppe og går
2017-01-24T22:34:47.3527023+00:00

Løsning 3: Test tilkoblingen til Xbox Live
Hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live med den gjeldende konsollen og nettverkskonfigurasjonen, men ikke kan koble til nå, kan du prøve å teste tilkobling til Xbox Live.
Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, er det første trinnet å kjøre nettverkstilkoblingstesten på Xbox One-konsollen for å finne ut hva som forårsaker problemet. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen.

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser testen deg hvor i tilkoblingsprosessen feilen oppstår. Den viser også hva slags type feil det er. Skriv ned denne informasjonen, og gå deretter til løsningen for feil på tilkobling til Xbox One-nettverket for å løse problemet.

Løsning 4: Avbryt nedlastingen av appen eller spillet, og start den på nytt
Trinn 1: Avbryt nedlastingen
Det er enkelt å avbryte den gjeldende nedlastingen. Slik gjør du det:

1. Trykk Xbox-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
  2. Trykk høyre trigger mens du er på Hjem-skjermen, og velg deretter Mine spill og apper.
  3. Velg .
  4. Merk den aktive nedlastingen eller installasjonen.
    Obs! Aktive nedlastinger vises med en fremdriftsindikator nederst i flisen til spillet eller appen.
  5. Trykk menyknappen på Xbox One-kontrolleren.
  6. Velg Avbryt.

Trinn 2: Last ned spillet eller appen på nytt
Hvis du vil laste ned spillet eller appen på nytt, kan du søke etter tittelen i Xbox Store, velge den og deretter velge Installer. Du kan også laste ned innholdet på nytt ved å bla mot høyre i Mine spill og apper til delen Klar til å installere.