Feilkode 87E00010 vises når du kopierer eller flytter et spill eller en app på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å kopiere eller flytte et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

87E00010

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å avinstallere spillet eller appen og deretter installere den på nytt før du kopierer eller flytter den på nytt:

Avinstallere spillet eller appen

1. Start fra Hjem-skjermen. (Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Hjem.)
  2. Rull ned, og velg Mine spill og apper.
  3. Merk innholdet du vil avinstallere.
  4. Trykk på menyknappen på kontrolleren.
  5. Velg Administrer app eller Administrer spill.
  6. Merk app- eller spillflisen, og trykk deretter på menyknappen på kontrolleren igjen.
  7. Velg Avinstaller.

Installere appen eller spillet på nytt

1. Gå mot høyre på Hjem-skjermen, og velg Mine spill og apper. Bla mot høyre til delen Klar til å installere.
  2. Velg spillet eller appen for å laste den ned og installere den på nytt.
  3. Når du har installert spillet eller appen på nytt, prøver du å kopiere eller flytte den på nytt.