Feilkode 8B100041 vises når du åpner en Xbox One-app

Følgende feilkode vises når du prøver å åpne en Xbox One-app:
8B100041
Dette betyr at appen ikke ble åpnet på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Logg av alle brukere.

Logg alle brukere av konsollen. Dette gjør du på følgende måte:

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Bla opp til Logg på øverst i guiden.
  3. Velg profilen som er logget på konsollen.
  4. Velg Logg av.
  5. Gjenta denne fremgangsmåten for hver profil som er logget på konsollen.
  6. Logg på Xbox Live-profilen, og prøv å åpne Xbox One-appen på nytt.

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet, starter du konsollen på nytt. Følg denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Logg på Xbox Live-profilen, og prøv å åpne Xbox One-appen på nytt.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.