Feilkode ACC1 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du logger på Xbox One-konsollen:

ACC1

Beklager. Det oppstod et problem med et svar fra tjenesten.

Dette betyr at det oppstod et problem med et svar fra Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-23T00:17:52.9046959+00:00

Påvirkede plattformer:

Xbox 360, Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheter

Påvirkede tjenester:

Logge på Xbox Live

Nyeste oppdatering

Hei, Xbox-medlemmer, vi vet at dere har problemer med å logge på Xbox Live, og våre beste teknikere jobber med å løse problemet så raskt som mulig. Takk for tålmodigheten mens vi jobber med å få alt tilbake i normal drift! Vi kommer med en oppdatering så snart vi vet mer.

Vil du varsles når denne funksjonen er tilbake?

Løsning 2: Prøv å logge på på nytt.

Hvis det ikke er problemer med Xbox Live-tjenesten, venter du noen minutter og prøver å logge på på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.