Feilkode ACC1109 vises når du bruker Microsoft-kontoen til å logge på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du bruker Microsoft-kontoen til å logge på Xbox One-konsollen:

• ACC1109
  • Beklager. Det oppstod en feil. Den beste måten å løse dette på, er at alle logger av og deretter logger på igjen.

Dette betyr at det oppstod et problem under pålogging. Denne feilen oppstår vanligvis når andre brukere allerede er logget på konsollen.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å logge av alle profilene dine på Xbox One-konsollen. Prøv deretter å logge på konsollen igjen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du logger på Xbox One-konsollen, kan du se Logge av Xbox One.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.