Feilkode ACC1310 vises når du bruker Microsoft-kontoen til å logge på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å bruke Microsoft-kontoen til å logge på Xbox One-konsollen:

• ACC1310
  • Det oppstod et problem, men det bør gå greit hvis du prøver på nytt.

Dette betyr at det oppstod et problem under pålogging.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å trykke Xbox-knappen på den trådløse håndkontrolleren for Xbox One, og deretter prøver du å logge på profilen igjen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.