Feilkode ACC1320 vises når du logger på Xbox One med Microsoft-kontoen

Følgende feilkode og -melding vises når du logger på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen:

• ACC1320
  • Det oppstod et problem. Kan ikke fortsette.

Dette betyr at det oppstod et problem under pålogging.

Løsning

Du løser dette problemet ved å prøve å logge på Microsoft-kontoen på nytt.

1. Trykk Xbox-knappen .
  2. Gå til Logg på i øvre venstre hjørne av skjermen, velg kontoen du vil logge på med, og velg deretter Logg på.
  3. Velg kontoen du vil logge på med, og velg deretter Velg denne personen.