Feilkode ACC1351 vises når du prøver å koble til eller logge på Xbox Live på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å koble til Xbox Live eller logge på Xbox Live på Xbox One-konsollen:

ACC1351

Denne meldingen betyr at koblingen blir tidsavbrutt.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-05-23T19:22:36.8772810+00:00

Påvirkede plattformer:

Xbox 360, Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheter

Påvirkede tjenester:

Logge på Xbox Live

Nyeste oppdatering

Hei, Xbox-medlemmer, vi vet at dere har problemer med å logge på Xbox Live, og våre beste teknikere jobber med å løse problemet så raskt som mulig. Takk for tålmodigheten mens vi jobber med å få alt tilbake i normal drift! Vi kommer med en oppdatering så snart vi vet mer.

Vil du varsles når denne funksjonen er tilbake?

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis det ikke er noen gjeldende varsler på siden for tjenestestatus, bruker du Løsning for strømmingskvalitet på Xbox One til å feilsøke tidsavbrudd og problemer med treg tilkobling.