Feilkode ACC5000 vises når du prøver å logge på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du logger på Xbox One-konsollen:

ACC5000

Det har oppstått et problem med fødselsdagsinformasjonen for Microsoft-kontoen. Dette løser du ved å logge på account.live.com, og deretter velger du Edit personal info.

Dette betyr at den registrerte fødselsdatoen er ugyldig.

Løsning

Du løser dette problemet ved å oppdatere fødselsdagsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Obs! Du kan bare endre personlig informasjon for voksenkontoer. Dette kan ikke utføres for barnekontoer.

1. Logg på account.live.com med kontoen som har dette problemet.
  2. Klikk Edit personal info og endre fødselsdagsinformasjonen.
  3. Klikk Save.

Du må vente fra 1 til 2 timer før den nye informasjonen blir oppdatert i hele systemet, avhengig av hvor du befinner deg.