Feilkode c00d1126 vises når du spiller av en sang eller musikkvideo på Xbox One

Du ser følgende feilmelding når du prøver å spille av en sang eller musikkvideo på Xbox One-konsollen:

c00d1126
Make sure you're connected to the Internet, then try again. If you're definitely connected, make sure no firewalls or proxy servers are blocking access to Xbox services.

Dette kan bety at du prøver å spille av strømmeinnhold mens konsollen er frakoblet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller at Xbox-konsollen er koblet til og på Internett. Se kundestøtte for nettverk for nettverksfeilsøking.

Løsning 2: Kontroller at du er logget på en Xbox Live-konto.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.