Feilkode CP198 vises når du prøver å få tilgang til faktureringsinformasjonen din for Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å få tilgang til faktureringsinformasjonen på Xbox Live:

CP198

Ingen kontakt med tjenesten. Prøv på nytt om noen minutter.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: Begrenset
2017-04-27T17:10:31.0000000-07:00

Plattformer som påvirkes:

Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheter

Tjenester som påvirkes:

Kjøpe nedlastbare elementer

Siste oppdatering

Vi er klare over at enkelte medlemmer kanskje opplever problemer med å finne tidligere kjøpt innhold, eller med å kjøpe nytt innhold. Vi jobber med å løse problemet så raskt som mulig, og skal sørge for å holde deg oppdatert med jevlige oppdateringer.

Løsning 2: Prøv å få tilgang til faktureringsinformasjonen igjen.