Feilkode CP199 vises når du prøver å få tilgang til faktureringsinformasjonen din for Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å få tilgang til faktureringsinformasjonen på Xbox Live:

CP199
Ingen kontakt med tjenesten. Prøv på nytt om noen minutter.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: Begrenset
2017-08-22T16:58:32.0000000-07:00

Plattformer som påvirkes:

Xbox 360, Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheter

Tjenester som påvirkes:

Bla gjennom Xbox Games Store

Siste oppdatering

Vi er klar over at enkelte medlemmer kan oppleve problemer med å kjøpe innhold. Vi jobber med å løse problemet så raskt som mulig, og skal sørge for å holde deg oppdatert med jevlige oppdateringer.

Løsning 2: Prøv å få tilgang til faktureringsinformasjonen igjen