Feilkode CP200 vises når du prøver å få tilgang til faktureringsinformasjonen din for Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å få tilgang til faktureringsinformasjonen på Xbox Live:

CP200
Ingen kontakt med tjenesten. Prøv på nytt om noen minutter.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-28T16:07:12.9429560+00:00

Løsning 2: Prøv å få tilgang til faktureringsinformasjonen igjen