Feilkode CP205 vises når du foretar et kjøp på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å endre sikkerhetskoden for betalingsalternativet mens du foretar et kjøp på Xbox One-konsollen:

CP205
Dette betalingsalternativet fungerer ikke. Bruk en annen eller ny måte til å betale. Kontakt banken hvis du har spørsmål.

Dette betyr at det oppstod et problem under godkjenning av betalingsalternativet.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Xbox Live-kjøpet kan ha mislyktes av en av følgende årsaker:

• Betalingsalternativet er ikke aktivert.
  • Betalingen ble avslått på grunn av manglende dekning.
  • Betalingsalternativet godtar ikke nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Selskapet som utstedte betalingsalternativet, hindrer bruk av kortet med overlegg.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken for å kontrollere at betalingsalternativet du bruker, er aktivert, har dekning og ikke blir sperret med hensikt.

Løsning 2: Legg til et nytt betalingsalternativ.

Du kan legge til et nytt betalingsalternativ ved å gå til Endre et betalingsalternativ, velge Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen og deretter følge instruksjonene.

Løsning 3: Prøv kjøpet på nytt senere.

Kjøpet kan ha blitt blokkert av en av følgende årsaker:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
  • Betalingsalternativet kan ha en registrering for manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Ved for mange mislykkede kjøp kan transaksjoner bli blokkert til du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.