Feilkode CP221 vises når du prøver å legge til en betalingsmåte på Xbox Live

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å legge til en betalingsmåte på Xbox Live-kontoen:

CP221

Du har allerede lagt den til på kontoen din. Du er klar til å foreta kjøp!

Løsning

Hvis denne feilkoden vises, betyr det at betalingsmåten du prøver å legge til kontoen, allerede er lagt til og er klar til bruk.