Feilkode CP309 vises når du prøver å oppdatere adressen til Xbox Live-kontoen fra en Xbox One-konsoll

Følgende feilkode og -melding vises når du oppdaterer informasjonen om adressen til Xbox Live-kontoen fra en Xbox One-konsoll:

• CP309
  • Poststed og postnummer stemmer ikke. Gå tilbake til siden der du kan endre denne informasjonen.

Dette betyr at poststedet eller postnummeret du oppgav, ikke stemmer og dermed er ugyldig.

Løsning

Du løser dette problemet ved å gå tilbake og endre poststed eller postnummer. Kontroller at informasjonen du oppgir, er riktig.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.