Feilkode CP315 vises når du prøver å oppdatere adresseinformasjonen fra en Xbox One-konsoll

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å oppdatere informasjonen om adressen til Xbox Live-kontoen fra Xbox One-konsollen:

CP315

Poststed og postnummer stemmer ikke. Gå tilbake til siden der du kan endre denne informasjonen.

Dette betyr at poststedet og postnummeret du oppgav, ikke stemmer og dermed er ugyldig.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å kontrollere at informasjonen du oppgav om poststed og postnummer, er riktig. Hvis du vil bekrefte (eller endre) informasjonen, kan du se Endre informasjonen om Xbox Live-kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.