Feilkode CP405 vises når du oppdaterer sikkerhetskoden for et betalingsalternativ

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å oppdatere sikkerhetskoden for betalingsalternativet:

CP405

Sikkerhetskoden var ugyldig. Se hvordan den er skrevet på kredittkortet, og oppgi den på nytt.

Løsning

Du løser dette problemet ved å bekrefte at sikkerhetskoden du oppgav, er riktig. Hvis koden er ugyldig, ser du hvordan den er skrevet på kredittkortet, og deretter oppgir du den på nytt. Hvis du vil kontrollere (eller endre) informasjonen, kan du gå til Endre et betalingsalternativ, velge Oppdatere et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og deretter følge instruksjonene.