Feilkode PBR10321 vises når du prøver å foreta et kjøp fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp fra Xbox One-konsollen:

• PBR10321
  • Kjøpet kan ikke fullføres med denne betalingsmåten. Prøv en annen eller ny måte for å betale.

Løsning

Prøv å betale på nytt med en annen betalingsmåte.

Hvis du må legge til en ny betalingsmåte for Xbox Live-kontoen, kan du gjøre dette på datamaskinen eller på Xbox One-konsollen. Hvis du vil har mer informasjon, kan du se Endre en betalingsmåte for Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.