Feilkode PBR141078 vises når du foretar et kjøp fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp fra Xbox One-konsollen:

PBR141078
Kan ikke godkjenne denne betalingsmåten. Prøv å betale på en annen eller ny måte. Kontakt banken hvis du flere spørsmål.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontakt kredittselskapet.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken for å kontrollere kontoens kjøpsrammer og om du har tillatelse til å foreta nettkjøp med betalingsalternativet.

Løsning 2: Bruk et annet betalingsalternativ.

Du kan legge til et betalingsalternativ ved å gå til Endre et betalingsalternativ, velge Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen og deretter følge instruksjonene.

Slik legger du til et nytt betalingsalternativ fra Xbox One-konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Betaling og fakturering under Konto.
  5. Velg Legg til betalingsalternativ.