Feilkode PBR30225 vises når du foretar et kjøp på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox One-konsollen:

PBR30225

Kan ikke godkjenne denne betalingsmåten. Prøv å betale på en annen eller ny måte. Kontakt banken hvis du flere spørsmål.

Dette betyr at det oppstod et problem under henting av godkjenning for kjøpet du prøvde å foreta.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontakt kredittselskapet.

Kontakt kredittselskapet eller banken for å kontrollere kontoens kjøpsrammer.

Løsning 2: Bruk et annet betalingsalternativ.

Det kan være et problem med betalingsalternativet som er knyttet til kontoen din. Prøv å bruke et annet betalingsalternativ for å omgå dette problemet. Legg til et annet betalingsalternativ for kontoen hvis det er nødvendig. Du gjør dette ved å gå til Endre et betalingsalternativ, velg Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følg deretter instruksjonene.

Løsning 3: Prøv kjøpet på nytt senere.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Ved for mange mislykkede kjøp kan transaksjoner bli blokkert til du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.