Feilkode PBR40195 vises når du legger til et betalingsalternativ fra en Xbox One-konsoll

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å legge til et betalingsalternativ på Microsoft-kontoen fra Xbox One-konsollen:

Error PBR40195
This payment option is used on as many accounts as it's allowed to be. Remove it from those accounts and try again, or add a different payment option.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Fjern betalingsalternativet fra en av de andre kontoene dine

Hvis du har flere kontoer, fjerner du dette betalingsalternativet fra minst én av de andre kontoene dine. Gå til Endre et betalingsalternativ, velg Fjern et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følg deretter instruksjonene.

Prøv deretter å legge til et betalingsalternativ i den opprinnelige kontoen igjen ved å velge Legg til betalingsalternativ til venstre på skjermen og følge instruksjonene.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du se Administrere betalingsalternativer for ikke-Xbox-abonnementer på Xbox One.

Løsning 2: Prøv å bruke et annet betalingsalternativ

Gå til Oppdater et betalingsalternativ, velg Oppdater et betalingsalternativ eller Legg til et betalingsalternativ til venstre på skjermen og følg deretter instruksjonene.

Beslektede problemer