Feilkode PBR40441 vises når du prøver å kjøpe et tilbud fra en Xbox One-konsoll

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å kjøpe et tilbud fra Xbox One-konsollen:

• PBR40441
  • Bare et begrenset antall av disse er tillatt for en konto.

Dette betyr at tilbudet du prøver å kjøpe, allerede er kjøpt det maksimale antallet ganger som er tillatt for kontoen din.

Løsning

Dette tilbudet kan ikke kjøpes igjen med samme konto. Prøv å foreta et annet kjøp.