Feilkode PBR41080 vises når du prøver å kjøpe et abonnement fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å kjøpe et nytt abonnement fra Xbox One-konsollen.

PBR41080
Hvis du vil endre betalingsmåte for abonnementet, kan du endre betalingsalternativet for det gjeldende abonnementet i stedet for å kjøpe et nytt abonnement.

Dette kan bety at du prøver å bruke et nytt betalingsalternativ til å kjøpe et nytt abonnement som er identisk med det gjeldende abonnementet på kontoen, eller det gjeldende abonnementet er utestengt på grunn av manglende betaling.

Løsninger

Du kan løse dette problemet ved å oppdatere måten du betaler for abonnementet på:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
    Obs!  Det kan hende at du blir bedt om å angi en sikkerhetskode for å få tilgang til kontoen.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. Hvis du har en forfalt saldo for abonnementet, velger du Betal nå under Neste betaling, og deretter følger du fremgangsmåten for å oppdatere betalingsalternativet.
  5. Hvis alternativet Betal nå ikke vises under Neste betaling, velger du Endre betalingsmåte under Betal med, og deretter følger du fremgangsmåten for å oppdatere betalingsalternativet.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.