Feilkode PBR41210 vises når du kjøper et ekstra Xbox Live Gold-abonnement på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du kjøper et ekstra Xbox Live Gold-abonnement på Xbox One-konsollen:

• PBR41210
  • Kan ikke utvide abonnementet for kontoen for øyeblikket.

Dette kan bety at du har kjøpt det maksimale antallet abonnementer som er tillatt for kontoen.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Du kan aktivere funksjonen Automatisk fornyelse for det gjeldende abonnementet slik at det ikke oppstår en kortvarig pause i kontoens gjeldende abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut hvordan du aktiverer automatisk fornyelse for Xbox Live Gold-medlemskapet.

Løsning 2: La det gjeldende abonnementet utløpe før du kjøper et nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.