Feilkode PBR42710 vises når du kjøper et abonnement på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du kjøper et abonnement på Xbox One-konsollen:

• PBR42710
  • Du endrer betalingsmåte ved å gå til xbox.com/accounts eller Innstillinger>Abonnementer på Xbox One-konsollen. Hvis du brukte Microsoft-kontoen til å betale, kan du ikke bytte til en annen betalingsmåte.

Dette kan bety at du prøver å kjøpe et nytt abonnement som er av samme type som det gjeldende abonnementet på kontoen. Kontoen har allerede dette abonnementet.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Gjør følgende på en PC for å legge til en ny betalingsmåte. Hvis du vil ha hjelp, kan du se Legge til en betalingsmåte for Xbox Live-kontoen.

Obs!  Ikke prøv denne fremgangsmåten på en mobil enhet, siden informasjonen du prøver å få tilgang til, kanskje ikke vises riktig.

1. Gå til Min konto på Xbox.com.
  2. Skriv inn Microsoft-kontoen din (e-postadresse og passord), og velg deretter Logg på hvis du ikke allerede er logget på.
  3. Obs!  Pass på at du logger på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox-kontoen du må oppdatere. Hvis du ikke vet e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne Microsoft-kontoen.

4. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Administrer betalingsmåter.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Velg Legg til nytt kredittkort. Legg inn kredittkortinformasjonen.
    • Velg BETAL med PayPal. Følg instruksjonene for å legge til en eksisterende PayPal-konto eller opprette en ny. PayPal er ikke tilgjengelig i alle områder.

6. Velg Neste. Siden Kontroller dine fakturaopplysninger vises.
  7. Kontroller at informasjonen stemmer, og velg deretter Neste. Hvis du ikke trenger å gjøre noen andre endringer, klikker du Xen med sirkel rundt øverst til høyre på siden.

Løsning 2: Hvis du vil oppdatere betalingsmåten fra Xbox One-konsollen, kan du se Legge til en betalingsmåte for Xbox Live-kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.