Feilkode PBR75550 vises når du foretar et kjøp fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp fra Xbox One-konsollen:

PBR75550 Kan ikke få godkjenning for dette.
    Prøv å betale på en annen eller ny måte. Kontakt banken hvis du flere spørsmål.

Dette betyr at det er et problem med godkjenningen av kjøpet du prøvde å foreta.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontakt kredittselskapet.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken for å kontrollere kontoens kjøpsrammer og om du har tillatelse til å foreta nettkjøp med betalingsalternativet.

Løsning 2: Legg til et betalingsalternativ

For å gjøre dette går du til Endre et betalingsalternativ, velger Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følger deretter instruksjonene.