Feilkode PBR9000 vises når du foretar et kjøp fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp fra Xbox One-konsollen:

• PBR9000
  • Du har nådd grensen for hvor mye du kan bruke i Xbox Store i dag.

Dette kan bety at du har nådd den daglige forbruksgrensen for kontoen. Det kan også bety at faktureringsinformasjonen er feil eller ufullstendig.

Løsninger

Løsning 1: Vente en dag
Hvis du nylig har foretatt kjøp, venter du en dag og prøver deretter å kjøpe på nytt.

Løsning 2: Kontrollere faktureringsinformasjonen
Denne feilen kan også bety at du må legge til eller oppdatere faktureringsinformasjonen. Slik gjør du det:

1. Trykk menyknappen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Betaling og fakturering.
  4. Velg Legg til faktureringsinformasjon eller Endre faktureringsadresse.
  5. Angi eller oppdater faktureringsinformasjonen.