Feilkode PBR9002 vises når du foretar et kjøp på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox One-konsollen:

PBR9002

Vi kan ikke fullføre kjøpet med dette betalingsalternativet. Prøv å betale på en annen eller ny måte.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å legge til et nytt betalingsalternativ på Microsoft-kontoen og deretter prøve å foreta kjøpet på nytt med det nye betalingsalternativet. Du kan få hjelp til dette ved å se Legge til et betalingsalternativ, velg Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og deretter følge instruksjonene.