Feilkode PBR9039 vises når du deler opp betalingen for et kjøp på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å dele opp betalingen for et kjøp fra Xbox One-konsollen:

PBR9039

Det er et problem med å bruke dette kredittkortet til å dele opp betalingen. Velg et annet kredittkort, eller legg til et nytt.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å legge til et nytt betalingsalternativ på Microsoft-kontoen og deretter prøve å foreta kjøpet på nytt ved hjelp av det nye alternativet. Gå til Endre et betalingsalternativ, velg Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følg deretter instruksjonene.