Feilkode PI101 vises når du legger til eller redigerer en betalingsmåte fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å legge til eller redigere en betalingsmåte fra Xbox One-konsollen:

PI101

Beklager. Det oppstod en feil. Prøv å legge til eller endre den betalingsmåten på nytt om noen minutter.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-01-21T19:57:07.0958979+00:00

Løsning 2: Bekreft at informasjonen du har angitt, er korrekt.

Hvis informasjonen er korrekt, kan du prøve igjen om noen minutter.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.