Feilkode PI102 vises når du endrer en betalingsmåte fra Xbox One-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å endre en betalingsmåte fra Xbox One-konsollen:

PI102
Det har oppstått en feil. Prøv å legge til eller endre den betalingsmåten på nytt om noen minutter.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
    2017-01-18T19:40:10.4311631+00:00

Løsning 2: Prøv på nytt om noen minutter

Vent noen minutter, og prøv deretter å endre betalingsmåten på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.