Feilkode SVC60017 vises når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox One:

SVC60017

Løsning

Denne feilmeldingen indikerer et problem med konfigureringen av den forhåndbetalte koden. Prøv å løse inn koden på nytt om noen timer.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.