Feilkode XBOS3009 vises når du prøver å legge til en prøveversjon av Xbox Live Gold-medlemskapet

Problem

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å legge til en prøveversjon av Xbox Live Gold-medlemskapet:

Du har allerede et Gold-medlemskap

Gi denne prøveversjonen av Gold-medlemskapet til en venn, og la han/hun se hva han/hun går glipp av på Xbox Live.

XBOS3009

Dette betyr at du allerede har kjøpt et Xbox Live Gold-medlemskap.

Obs! Du kan ikke legge til en prøveversjon av Xbox Live Gold-medlemskapet for et betalt Xbox Live Gold-medlemskap.

Løsninger

Du trenger ikke gjøre noe for å løse denne feilen. Hvis du vil ha mer informasjon om Xbox Gold, kan du se Får mest mulig ut av Xbox med Xbox Live Gold.