En app starter ikke på Xbox One

Når du starter en app på Xbox One, vises et velkomstbilde i noen få sekunder før du sendes tilbake til Hjem-skjermen.

Løsninger

Løsning 1: Start appen på nytt.

Du løser dette problemet ved å avslutte appen og starte den på nytt:

1. Hvis appen er tilgjengelig på Hjem-skjermen, enten på den store flisen i midten eller en av de fire flisene for nylig brukte apper, merker du denne flisen med kontrolleren (men ikke velg den).
  2. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  1. Velg alternativet Avslutt hvis det vises. (Hvis det ikke vises, kjører ikke appen.)
  2. Når du er sikker på at appen er lukket, starter du den på nytt ved å velge den blant flisene for nylig brukte apper eller fra Mine spill og apper.

Hvis appen ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte appen på nytt.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt. Prøv å starte appen på nytt.

Løsning 3: Avinstaller appen, og installer den på nytt.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kan du prøve å avinstallere appen og deretter installere den på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk høyre trigger på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen for å åpne Mine spill og apper.
  2. Merk innholdet du vil avinstallere.
  3. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  4. Velg Avinstaller.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.