Slå sammen en Skype-konto med en Microsoft-konto

Oversikt

Hvis du er Skype-kunde, må du kanskje slå sammen Skype-kontoen med Microsoft-kontoen for å kunne bruke Skype-appen på Xbox One-konsollen.

Løsning

Hvis du vil bruke Skype-appen på Xbox One-konsollen, trenger du en Skype-konto. Slik slår du sammen en Skype-konto med en Microsoft-konto:

1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Velg Skype-appen.
  1. Velg Logg på, og logg deretter på Skype-kontoen.
  2. Deretter blir du bedt om å gjøre følgende: Det er på tide å slå sammen. Velg Slå sammen.
  1. Det tar noen minutter før prosessen fullføres. Når du er ferdig, vises meldingen Alt klart. Microsoft- og Skype-kontoen er slått sammen.
  1. Velg OK.

Skype- og Microsoft-kontoen er nå slått sammen.