Komme i gang med Xbox One

Det du trenger        To enkle trinn        Hva annet kan jeg gjøre?        Tips og triks

Det du trenger

Du trenger disse fire elementene for å komme i gang med Xbox One-konsollen din:

En HDMI-støttet TV     |     En Microsoft-konto      |     En bredbåndstilkobling     |     En Xbox One-konsoll

To enkle trinn

Hva annet kan jeg gjøre?

Gå over fra Xbox 360 til Xbox One

Legge til Xbox One-tilbehør

Se live TV med OneGuide

Når du konfigurerer en Xbox One-konsoll og kobler den til Xbox Live, vil noe av Xbox 360-informasjonen din bli tilgjengelig på Xbox One. Finn ut hva som er overført.

Gjør spillopplevelsene mer oppslukende, nøyaktige og tilkoblet med Xbox One-tilbehør. Finn ut hvordan disse nye enhetene kan gi deg mest mulig igjen for de nye funksjonene og egenskapene til Xbox One.

Xbox One tilbyr flere visningsmuligheter og gjør det enkelt å bytte mellom TV-programmer og spill. Lær hvordan å bruke disse funksjonene.

Gå over fra den originale Xbox One-konsollen til Xbox One S

Løs inn en forhåndsbetalt Xbox-kode

4K på Xbox One S

Få en oversikt over de nye konsollfunksjonene til Xbox One S som du får når du oppgraderer fra den originale Xbox One-konsollen, for eksempel 4K, Bluetooth og annet.

Finn ut hvordan du løser inn et Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort eller en annen forhåndsbetalt kode for Xbox Live-innhold.

Med en støttet UHD-TV, kan du dra nytte av 4K-innhold. Få med deg all informasjonen.

Tips og triks

Hjelpemiddel

Finn ut hvordan du bruker disse innstillingene til å få en enklere og mer komfortabel Xbox One-opplevelse.