Komme i gang med Xbox One

Se hva som er nytt med Xbox-konsollen

Gjør deg klar til Xbox One X

Klargjøre samlingen av spill for bruk på Xbox One X
Gjør deg klar til Xbox One X! Dette er hva du kan gjøre nå.

Flytte fra Xbox One til Xbox One X eller Xbox One S
Finn ut hva du får når du oppgraderer fra den opprinnelige Xbox One til Xbox One X eller Xbox One S.

Alt om 4 K-Spill
Hva du trenger å vite for å nyte spill i 4K og HDR (high dynamic range).

Hva er forskjellen mellom 4 K-, HDR- og Xbox One X-forbedrede spill?
Hva betyr 4K, HDR og Xbox One X-forbedret? Vi har svarene.

Konfigurere Xbox

Konfigurere Xbox One-konsollen
Få hjelp til å konfigurere den nye Xbox-konsollen.

Hva er Xbox Live og hvordan kommer jeg i gang?
Finn ut mer om Xbox Live, verdens mest spennende sosiale underholdning.

Legg til et familiemedlem
Administrer personvern og nettsikkerhet for barn og tenåringer.

Tilpasse Hjem
Feire dine favorittspill og Xbox-venner ved å legge dem til i Hjem.

Slik bruker du en Kinect-adapter med Xbox One X og Xbox One S
Hvis du vil bruke Kinect-sensoren med en ny Xbox, må du skaffe deg Xbox Kinect-adapteren.