Bruke App-kanaler med OneGuide

Oversikt

Ytterligere programmering for valgte apper, for eksempel Film og TV, SkyDrive og andre, vises i App-kanaler-listen i OneGuide. Innholdet som er tilgjengelig for disse appene, varierer fra redaksjonelt innhold til tilpassede favoritter.

Denne siden beskriver hvordan du legger til apper for klikkefilmer i App-kanaler-listen i OneGuide.

Legge til apper i App channels-listen

Slik legger du til apper for klikkefilmer i App-kanaler-listen i OneGuide:

1. Bla mot høyre på Hjem-skjermen, og velg OneGuide øverst på skjermen.
  2. Velg App-kanaler.
OneGuide-skjermen, der alternativet App-kanaler er uthevet
  1. På skjermbildet App-kanaler vises en liste over populære app-kanaler under Finn kanaler.
    Obs! Hvis favoritt-app-kanalen din ikke er oppført, velger du Flere app-kanaler for å vise hele katalogen med støttede app-kanaler.
Et eksempel på en App-kanal, der Hulu Plus-appen er uthevet
  1. Når du finner ønsket app-kanal, trykker du Y-knappen  på kontrolleren for å utvide app-kanalleverandøren.
Dialogboksen Bla gjennom på skjermen App-kanaler
  1. Bla til Stjerne til høyre for app-logoflisen, og trykk A-knappen  på kontrolleren for å legge til app-kanalen i favorittene dine.
Dialogboksen Bla gjennom på skjermen App-kanaler, der Bravo Now-appen er uthevet
  1. Trykk B-knappen  på kontrolleren for å gå tilbake til skjermen App-kanal. Den nye app-kanalen vises på skjermen App-kanal slik at den er lett tilgjengelig.
Skjermen App-kanaler, der alternativet Flere app-kanaler er uthevet