Bruk talekommandoer for å styre TV-en på Xbox One S eller originale Xbox One

Oversikt

Som med alt på Xbox One kan du styre OneGuide med talekommandoer. Sørg for å sette opp og kalibrere Kinect for lyd. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kalibrere mikrofonen på Kinect-sensoren.

Obs!

• Du kan se en liste over tilgjengelige kommandoer på skjermen når som helst, ved å si «Hei Cortana, hva kan jeg si?» Hvis det ikke finnes noe mikrofon-ikon i øvre høyre hjørne av skjermen, lytter ikke Xbox-en. Du må få oppmerksomheten ved å gjenta «Hey Cortana» før du sier kommandoen.
  • Talekommandoer er ikke tilgjengelige i alle områder. Hvis du vil se en liste over Xbox One-funksjoner og områdene der de er tilgjengelige, kan du se Tilgjengelighet for Xbox One-funksjoner.

Talekommandoer

For å …

Si …

I ...

Se på TV

Watch TV

Hvor som helst

Dempe all lyd fra TV-en eller receiveren

Mute

Hvor som helst

Slå på lyd fra TV-en eller receiveren

Unmute

Hvor som helst

Øke volumet

Volume up

Hvor som helst

Redusere volumet

Volume down

Hvor som helst

Åpne OneGuide

«Vis Show TV Guide»

Direktesendt TV

Gå opp i guiden til kanaler med lavere numre

Page up

OneGuide

Gå ned i guiden til kanaler med høyere numre

Page down

OneGuide

Gå til høyre mot senere sendetider

Later

OneGuide

Gå til venstre mot tidligere sendetider

(Merk: Du kan ikke flytte til tidligere enn gjeldende tid.)

Earlier

OneGuide

Velge et program fra guiden

Navnet på programmet (for eksempel NOVA)

OneGuide

Velge en kanal fra guiden

Navnet på kanalen (for eksempel PBS)

OneGuide

Bytte til den uthevede kanalen

Watch this channel

OneGuide

Se på et bestemt program eller en bestemt kanal

Watch navn på program eller kanal

OneGuide

Vise listen over favorittkanaler

Favorites

OneGuide

Vise appene for mediestrømming

App channels

OneGuide

Vise kanalene du har sett på i det siste

Recent channels

OneGuide

Hoppe til en kanal

What’s on navn på kanal?

OneGuide