Del denne siden

Aktivere digital surroundlyd for TV på Xbox One

Som standard sender Xbox One-konsollen lyden for live TV i stereo, ikke surroundlyd.

Slik aktiverer du digital surroundlyd:

  1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.

    Obs! Hvis du trykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV & OneGuide.
  5. Velg Lyd og video.
  6. Endre lydalternativet fra Stereo til Surround-lyd.
  7. Velg Start på nytt nå. Konsollen starter på nytt, og surroundlyd aktiveres fra konsollen til TV-en eller AV-receiveren.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Aktivere digital surroundlyd for TV på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden