Kanallisten eller programinformasjonen er feil eller mangler i OneGuide.

Det kan hende at Xbox OneGuide på Xbox One-konsollen under visse omstendigheter ikke viser kanaltilbudet, viser feil informasjon eller ikke viser noe informasjon i det hele tatt. Dette skyldes vanligvis feil innstillinger eller en forsinkelse i mottak av informasjon fra Xbox Live.

Viktig! Nøyaktigheten til informasjonen om kanaltilbudet avhenger av de offentlige databasene for kanaltilbud som deles av tilbydere av kabel-TV-kanaler. Det kan være en forsinkelse mellom oppdateringen av disse databasene og endringer i ditt lokale kanaltilbud.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Koble til Xbox Live.

Koble til Xbox Live for å vise kanalinformasjon i OneGuide. Det vises ingen kanalinformasjon når du er frakoblet.

Løsning 2: Kontroller innstillingene for kabel- eller satellitt-TV-leverandøren.

Xbox One trenger nøyaktig informasjon om TV-leverandøren og kanaltilbudet for å fylle ut OneGuide. Slik bekrefter du kanalinformasjonen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV og OneGuide.
  5. Velg OneGuide.
Innstillingsskjermen for Xbox OneGuide
  1. Se gjennom OneGuide-detaljene (for eksempel postnummer, leverandør og tilbud) for å kontrollere at TV-tilbudet er riktig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurere live TV med Xbox One.
    Obs! Se gjennom TV-tilbudet i en av følgende kolonner, avhengig av hvilken tilkobling du har:
    • HDMI
    • USB
    • Internett-TV
Innstillingsskjermen for Xbox OneGuide, der alternativet Kanalutvalg for TV er uthevet under HDMI

Løsning 3: Tøm OneGuide.

Tøm OneGuide for informasjon, og oppdater den deretter for å sikre at du har den nyeste informasjonen fra Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV og OneGuide.
  5. Velg OneGuide.
  6. Velg Tøm OneGuide.
Innstillingsskjermen for Xbox OneGuide, der alternativet Tøm OneGuide er uthevet under Avansert

Løsning 4: Juster kanalfiltreringen.

Xbox One er kanskje stilt inn slik at den filtrerer noen av kanalene basert på oppløsning. Du kan justere denne filtreringen i Innstillinger. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV og OneGuide.
  5. Velg OneGuide.
  6. Velg Vis alle HD- og SD-kanaler for å sikre at alle kanalene vises i OneGuide. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tilpasse OneGuide på Xbox One.
Innstillingsskjermen for Xbox OneGuide, der alternativet Vis alle HD- og SD-kanaler er uthevet under HDMI

Løsning 5: Rapporter den manglende kanalen ved å bruke problemrapportering for OneGuide.

Du kan nå rapportere problemer med OneGuide direkte fra Xbox One-konsollen. Se Slik bruker du problemrapportering med OneGuide på Xbox One-konsollen hvis du vil ha mer informasjon.