Direktesendt TV eller OneGuide reagerer tregt på Xbox One

Oversikt

I noen tilfeller kan TV og OneGuide ikke reagere eller reagere sent. Dette kan f.eks. oppstå ved forsinkelse ved kanalbytte, statiske bilder på TV-kanaler eller mangel på reaksjon på stemmekommandoer.

Løsninger

Prøv følgende løsninger i denne rekkefølgen for å løse problemet.

Løsning 1: Slå Xbox One-konsollen og navigasjonsboksen av og på

1. Slå av Xbox One-konsollen ved å trykke og holde Xbox-knappen  på fremsiden av konsollen i 10 sekunder til den slås helt av. Konsollen kan slå seg av når det er gått to eller tre sekunder, men trykk knappen inn i 10 sekunder.
  2. Slå av og koble alle strømkabler fra navigasjonsboksen.
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til navigasjonsboksen på nytt.
  5. Trykk Xbox-knappen  på fremsiden av Xbox One-konsollen.
    Obs!  Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder inne av/på-knappen til konsollen slår seg helt av.
  6. Slå på navigasjonsboksen.

Løsning 2: Kalibrer Kinect-sensoren på nytt

Hvis OneGuide ikke reagerer på talekommandoer, kan du prøve å kalibrere Kinect på nytt:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!
    Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect.
  6. Velg Kinect hører meg ikke.
  7. Følg meldingene for å kalibrere Kinects lydsensor på nytt for rommet ditt og høyttalerne dine.

Obs! Selv når den er kalibrert på riktig måte, kan det hende at Kinect ikke hører deg ordentlig hvis TV-lyden er høy eller mange personer i rommet snakker. Se Feilsøke problemer med Kinect-talekommandoer på Xbox One for å få mer hjelp til feilsøking av Kinect.

Løsning 3: Feilsøke infrarøde problemer med enhetene dine

OneGuide kan virke som den ikke reagerer hvis den har problemer med å kommunisere via IR-skjøteledninger med hjemmekinoutstyret ditt. Du kan kontrollere og løse problemer med infrarød tilkobling ved å se OneGuide kan ikke brukes til å styre TV-en, AV-receiveren eller navigasjonsboksen.