Foreldrekontroller gjelder ikke når du ser TV via HDMI-in-tilkoblinger på Xbox One

Viktig!

Innstillingene for nettsikkerhet du konfigurerte i Privacy and online safety på Xbox One-konsollen, gjelder ikke for TV-programmer du ser via OneGuide-funksjonen på konsollen.

Hvis du vil begrense innholdet som kan vises via OneGuide, må du bruke innstillinger for innholdsstyring som leveres av TV-tjenesteleverandørens dekoderboks.