Tilpasse OneGuide på Xbox One

Oversikt

OneGuide gjør at du kan se live TV via Xbox One-konsollen. Denne siden beskriver hvordan du tilpasser OneGuide slik at du enkelt kan finne favorittprogrammene og -kanalene.

På denne siden

Legge til og se på favorittkanalene med OneGuide

Programoversikten i OneGuide viser deg alle kanalene som er tilgjengelige basert på TV-leverandøren og kanaltilbudet. Med alternativet Favoritter kan du definere en liste over favorittkanaler.

Slik legger du til favorittkanaler:

1. Åpne OneGuide, og trykk på menyknappen  på kontrolleren din.
  2. Velg Alle kanaler på Programoversikt-delen av menyen.
  3. Når du finner en kanal du liker, velger du stjernen ved siden av kanalen. Fjern en favoritt ved å velge stjernen igjen.

Slik blar du gjennom favorittkanalene:

1. Åpne OneGuide, og trykk på menyknappen  på kontrolleren din.
  2. Velg Favoritter på Programoversikt-delen av menyen.

Filtrere kanaler etter oppløsning

Du kan bruke OneGuide til å filtrere kanalene basert på kanaloppløsningen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden. Hvis du trykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV og OneGuide.
  5. Velg OneGuide.
  6. Velg ønsket alternativ fra den andre listen i den første kolonnen på skjermen:
    • Vis alle HD- og SD-kanaler viser alle kanalene, uavhengig av oppløsningen.
    • Vis bare HD-kanaler blokkerer alle SD-kanaler.
    • Skjul dupliserte SD-kanaler skjuler automatisk alle kanalalternativer med standard oppløsning når kanalen også sender i HD.

OneGuide og familiesikkerhet

OneGuide håndhever ikke innholdsbegrensningene du har knyttet til Xbox One-profilen. Hvis du vil konfigurere foreldrekontroller på TV-en, bør du gjøre dette på kabeltuneren. Du kan også kontakte kabel- eller satellitt-TV-leverandøren hvis du har spørsmål.

OneGuide filtrerer eksplisitte programtitler og -beskrivelser. Denne innstillingen er på som standard for alle kontoer. Hvis du vil vise eller endre denne innstillingen, kan du gå til Innstillinger og deretter velge Personvern og nettsikkerhet.