Tilpasse OneGuide på Xbox One

Oversikt

Du kan bruke OneGuide til å se på direktesendt TV via konsollen samtidig som du bruker appene og funksjonene på Xbox One. Denne siden beskriver hvordan du tilpasser OneGuide slik at du enkelt kan finne programmene, kanalene og appene for videostrømming du liker best på Xbox One.

På denne siden

Legge til og se på favorittkanalene med OneGuide

TV-programoversikten i OneGuide viser deg alle kanalene som er tilgjengelige basert på TV-programleverandøren og kanaltilbudet. Med alternativet Favoritter kan du definere en liste over favorittkanaler.

Slik legger du til favorittkanaler:

1. Åpne  OneGuide og trykk Meny -knappen  på kontrolleren din.
  2. Velg  Alle kanaler fra TV-programmer-delen av menyen.
  3. Når du finner en kanal du liker, velger du  stjernen ved siden av kanalen. Fjern en favoritt ved å velge stjernen igjen.

For å bla gjennom dine favorittkanaler:

1. Åpne  OneGuide og trykk Meny -knappen  på kontrolleren din.
  2. Velg Favoritter fra  TV-programmer-delen av menyen.

Bruk App-kanaler for å se hva som finnes i de strømmende video-appene dine

Alternativet App-kanaler i OneGuide viser deg hva som er tilgjengelig fra appene. Slik finner du App-kanaler i OneGuide:

1. Åpne  OneGuide og trykk Meny -knappen  på kontrolleren din.
  2. Select App-kanaler fra TV-programmer-delen av menyen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke App-kanaler med OneGuide.

Filtrere kanaler etter oppløsning

Du kan bruke OneGuide til å filtrere kanalene basert på kanaloppløsningen. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV og OneGuide.
  5. Velg OneGuide.
  6. Velg ønsket alternativ fra den andre listen i den første kolonnen på skjermen:
    • Show all HD and SD channels viser alle kanalene, uavhengig av oppløsningen.
    • Show HD channels only blokkerer alle SD-kanaler.
    • Hide SD duplicate channels skjuler automatisk alle kanalalternativer med standard oppløsning når kanalen også sender i HD.

OneGuide og familiesikkerhet

OneGuide håndhever ikke innholdsbegrensningene du har knyttet til Xbox One-profilen. Hvis du vil konfigurere foreldrekontroller på TV-en, bør du gjøre dette på kabeltuneren. Du kan også kontakte kabel- eller satellitt-TV-leverandøren hvis du har spørsmål.

OneGuide filtrerer eksplisitte programtitler og -beskrivelser. Denne innstillingen er på som standard for alle kontoer. Hvis du vil vise eller endre denne innstillingen, kan du gå til Innstillinger og deretter velge Personvern og nettsikkerhet.