Sett opp direktesendt TV med Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen

Denne siden beskriver kravene til bruk av OneGuide på Xbox One S eller original Xbox One, som kombinerer TV-tjeneste med on-demand videoapper. Den beskriver også hvordan du konfigurerer Xbox One S eller original Xbox One-konsoll til å styre TV, lyd-mottaker, og set-top-bokser.

Den første gangen du starter TV-appen, leder konsollen deg gjennom trinnene som er beskrevet nedenfor. Hvis du vil konfigurere live TV senere, kan du velge Konfigurere Live TV fra OneGuide-området. Eller, hvis du vil endre noen av maskinvareinnstillingene etter den første konfigurasjonen, kan du gjøre det ved å velge TV og OneGuide i Innstillinger.

Merk Kanalinformasjon i OneGuide er ikke tilgjengelig i alle regioner. Du kan fortsatt bruke HDMI-gjennomløp for å se TV-innhold via Xbox One, men OneGuide vil ikke vise programoversikter. Hvis du vil se en liste over Xbox One-funksjoner og områdene der de er tilgjengelige, kan du se Tilgjengelighet for Xbox One-funksjoner.

På denne siden

Krav

For å bruke OneGuide med TV og Xbox One, trenger du følgende:

• En kabel- eller satellittnavigasjonsboks med HDMI-utsignal eller en Xbox One USB TV Tuner.
  • En tilkobling til Xbox Live for å laste ned kanaloppsettsinformasjon for OneGuide.
  • En Kinect-sensor eller en IR-kabel.

Koble konsollen til hjemmekinoanlegget

Før du setter opp OneGuide, bekrefter du at konsollen er riktig koblet til hjemmekinoanlegget, og er klar for live TV.

For mer informasjon, se Hvordan koble Xbox One til hjemmekinoanlegget for live TV.

Konfigurere TV for første gang

1. Velg Konfigurere Live TV fra OneGuide-området. Du får en rekke spørsmål for fullføre konfigureringen av TV.
  2. På skjermen Bruk Xbox-konsollen til å se på TV velger du enten Konfigurer din TV-dekoderboks eller Konfigurer din USB TV-mottaker. Dette er avhengig av kilden til TV-signalet.
Skjermen Bruk Xbox-konsollen til å se på TV, der alternativet Konfigurer din TV-dekoderboks er uthevet.
  1. Skjermen La oss se på TV vil forsøke å finne et HDMI-inngangssignal. Hvis kilden til HDMI-signalet vises på TV-skjermen, velger du Neste for å fortsette og hoppe til trinn 5. Hvis kilden til HDMI-signalet ikke vises, går du til trinn 4.
Skjermen La oss se på TV, der Neste-knappen er uthevet.
  1. Hvis du ikke ser kilden til HDMI-signalet på TV-skjermen, må du bekrefte at konsollen mottar et signal fra navigasjonsboksen.
Meldingen «Ser etter TV-bilde» vises på en skjerm sammen med informasjon om hva du gjør hvis TV-bildet ikke finnes eller vises.
    1. Kontroller at navigasjonsboksen er koblet til HDMI-porten på konsollen via en HDMI-kabel.
    2. Hvis ikke live TV vises på Xbox-skjermen etter noen få sekunder, kan du se Du ser en svart skjerm eller får dårlig videokvalitet når du ser på TV med Xbox One.
    3. Når live TV vises, velger du Neste.
  1. På skjermen La oss konfigurere OneGuide velger du Neste for å starte konfigureringen av programoversikten for kabel- eller satellitt-TV-leverandøren. Følg veiledningen nedenfor for å hjelpe konsollen med å lære å styre navigasjonsboksen.
Alternativet Konfigurer OneGuide er uthevet på skjermen La oss konfigurere OneGuide.
    1. Skriv inn postnummeret og velg Neste for å finne TV-leverandører i ditt område.
    2. Velg kabel- eller satellitt-TV-leverandør i rullegardinmenyen.

Obs! Hvis leverandøren ikke vises i listen, eller hvis du bare ser kringkastet TV, velger du Antenne, og deretter trykker du på Neste.

3. Velg TV-oppsettet, og velg deretter Neste.
    4. Angi leverandøren av kabel- eller satellitt-navigasjonsboksen.
    5. Hvis konsollen gjenkjenner merket ditt, ser du meldingen «Din TV-dekoderboks er nå konfigurert.» Velg Neste. Hvis den ikke gjenkjenner den, følger du veiledningen på skjermen for å hjelpe konsollen med å lære å styre navigasjonsboksen.
    6. Hvis prosessen er vellykket, ser du meldingen «Din TV-dekoderboks er nå konfigurert.» Velg Neste.
En skjerm viser meldingen «Slå på TV-en når du sier 'Xbox, på'» sammen med alternativene Hopp over, Gå tilbake og Sett det opp, der sistnevnte er uthevet.
  1. Du kan konfigurere alle enhetene i hjemmekinoanlegget til å svare på «Hei Cortana, Xbox på» og andre talekommandoer ved å aktivere Xbox One-konsollen din til å styre TV-en når du blir spurt om det.

Obs! Talekommandoer er ikke tilgjengelige i alle områder. For detaljer, se Xbox One funksjonstilgjengelighet.

1. Slå på TV når du sier «Hei Cortana, Xbox på»-skjermen, velger du Neste for å fortsette.
    2. Velg TV-produsenten fra listen over vanlige leverandører, og velg Neste. Hvis den ikke er oppført, velger du Jeg ser ikke merket og angir den manuelt.
En skjerm viser meldingen «Hvilket merke er TV-apparatet?» der en rullegardinmeny er uthevet.
    1. Når konsollen har identifisert TV-en din, prøver den å identifisere TV-modellen ved å sende en serie med kommandoer. Når du er ferdig, vises meldingen «TV-en er nå konfigurert».
En skjerm viser meldingen «La oss sende MUTE-kommandoen til TV-en din», der alternativet Send kommando er uthevet.
  1. På skjermen Velg dine oppstartsinnstillinger blir du bedt om å velge hvilken skjerm konsollen skal starte på når den slås på. Velg ett av de to alternativene, og velg deretter Neste for å fortsette:
    • Ved start, gå til Hjem. Dette alternativet vil vise Hjem når du først slår på konsollen.
    • Gå til TV ved start. Dette alternativet vil vise live TV når du først slår på konsollen.

2. Les informasjonsskjermene om hvordan du navigerer OneGuide for å få mest mulig ut av TV-en på Xbox One.

Obs!

• Hvis TV-leverandøren din ikke er på listen, er de kanskje ikke kompatible med OneGuide akkurat nå. Kanaloppsett og bestemt programinformasjon er for øyeblikket ikke tilgjengelig i alle områder.
  • For mer informasjon om å finne din TV-leverandør, se våre TV-maskinvareinformasjon-forumer.

Gjøre endringer senere

Det er enkelt å gjøre endringer i konfigurasjonen i ettertid. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden. .
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg TV og OneGuide.
Innstillingsskjermen for TV og OneGuide.
  1. Oppdater innstillingene du vil endre.
Alternativet OneGuide er uthevet på innstillingsskjermen for TV og OneGuide.

Se på TV med OneGuide

Å se på TV med OneGuide, si «Hei Cortana, se på TV», eller velg Live TV fra OneGuide-huben.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker OneGuide, kan du se Se på TV med OneGuide på Xbox One.