OneGuide og den digitale videoopptakeren

Oversikt

OneGuide på Xbox One-konsollen er ikke laget for å styre den digitale videoopptakeren. Du har imidlertid flere alternativer:

• Du kan bruke DVR-fjernkontrollen til å få tilgang til opptak eller planlegge nye opptak.
  • Hvis du har en PC eller telefon med Windows 10, kan du bruke Fjernkontroll-alternativet i OneGuide i Xbox-appen for å få tilgang til alle menyene for den digitale videoopptakeren / TV-dekoderboksen.
  • Hvis du har telefon med Android eller iOS, kan du bruke Fjernkontroll-alternativet i OneGuide i SmartGlass-appen for å få tilgang til alle menyene for den digitale videoopptakeren / TV-dekoderboksen.

Slik får du tilgang til Fjernkontroll i Xbox-appen på Windows 10

Før du kan bruke Fjernkontroll-alternativet i OneGuide, må du koble Xbox-appen til Xbox One-konsollen du vil styre. Slik gjør du det:

1. Start Xbox-appen på PC-en.
  2. I menyen til venstre på skjermen velger du Koble til i nedre del av listen.
  3. På skjermen Koble til Xbox One velger du Fjernkontroll under Kontroller.
  1. Et bilde av en digital fjernkontroll vises på skjermen. Du kan bruke knappene på denne digitale fjernkontrollen som du ville gjort på en vanlig fjernkontroll for å få tilgang til alle menyene for den digitale videoopptakeren / TV-dekoderboksen.

Obs! OneGuides avspillingskontroller (spole fremover, spole tilbake, spille av og pause) fungerer med DVR-opptak, så du kan bruke Xbox One-kontrolleren eller stemmen din til å styre avspillingen.