Se på TV med OneGuide på Xbox One

Med OneGuide kan du kombinere live TV med appene og funksjonene i Xbox One. Denne siden beskriver hvordan du bruker OneGuide til å se på TV via Xbox One med kontrolleren eller talekommandoer.

• Når du vil begynne å se på TV, sier du Hey Cortana, watch TV eller velger Live TV fra OneGuide-huben.
  • Hvis du vil åpne OneGuide mens du ser på et TV-program, trykker du X-knappen  på kontrolleren.

Obs!  OneGuide støtter bare et begrenset sett med funksjoner eller menyer på navigasjonsbokser. Du må bruke fjernkontrollen til å få tilgang til andre funksjoner på navigasjonsboksen.