Bruke Xbox One i frakoblet modus

Hvis du vil bruke Xbox One-konsollen uten å koble til Xbox Live, kan du sette konsollen i frakoblet modus. Når konsollen er frakoblet, kobler den ikke til noen nettverk.

Vi anbefaler at du ikke setter konsollen i frakoblet modus hvis det oppstår et tjenesteavbrudd på nettverket, hos Internett-leverandøren eller på Xbox Live. Selv om konsollen vises som frakoblet, kobler den til på nytt automatisk så snart tilkoblingen er tilgjengelig. Du kan fortsatt bruke mange Xbox One-funksjoner selv om konsollen ikke kan koble til tjenesten.

Du må være koblet til Internett for å kunne oppleve alt som Xbox One har å tilby, men du kan likevel gjøre følgende når du er frakoblet:

• Se på TV, selv om du må være tilkoblet for å få OneGuide-programoversikten.
  • Logge på profilen, men bare hvis du har logget på på nettet tidligere. Dette omfatter automatisk Kinect-påloggingsmodus, hvis du konfigurerte den mens du var tilkoblet.
  • Endre konsollinnstillinger, men ikke profil- eller familieinnstillinger. Innholdskontroller er fortsatt gjeldende mens du er frakoblet.
  • Spille spill, hvis du har en plate eller er på hjemme-Xbox-konsollen (se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox hvis du vil vite mer).
  • Lagre spillklipp (så lenge det er lagringsplass).
  • Oppnå prestasjoner.
    Obs! Det er begrenset med plass til lagring av prestasjoner i frakoblet modus, så av og til må du koble til nettet for å synkronisere dem.
  • Bruke de fleste talekommandoene hvis du har en Kinect-sensor.

Det er enkelte aktiviteter du må være tilkoblet for å kunne gjøre, for eksempel følgende:

• Spille spill og bruke apper som krever en Internett-tilkobling.
  • Spille spill som krever at du logger på på nettet, selv når det er snakk om et enkeltspillerspill.
  • Synkronisere og spille lagrede spill på flere konsoller.
  • Bruke sosiale funksjoner som venner, meldinger og partyer.
  • Bla gjennom og kjøpe innhold i Xbox Store, Film og TV og Groove.
  • Bruke Xbox SmartGlass.
  • Oppdatere konsollen eller apper.

Aktiviteter som å låse opp prestasjoner og dele innhold, for eksempel Spill-DVR og skjermbilder, settes i kø til neste gang konsollen kobler til Xbox Live. Når de synkroniseres, vises de i prestasjonene og på OneDrive.

Koble fra

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå offline.

Nettverksstatusen endres til offline. Du kan koble til på nytt ved å følge de forrige trinnene, men velge Gå online i Nettverksinnstillinger.

Hvis konsollen er online, men du ikke kan koble til nettverket, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.