Legge til et nytt medlem i familien på Xbox One

Ved å opprette en familie kan du bedre administrere innstillingene for personvern og nettsikkerhet for barn og tenåringer på Xbox One, Windows 10 og Windows Phone 10.

Alle voksne i familien kan legge til nye medlemmer i familien. Følg fremgangsmåten på denne siden for å legge til et familiemedlem.

Obs! Hvis personene du legger til i familien, allerede er en del av en annen familie, må de først fjernes fra den nåværende familien. Se Fjerne medlemmer fra familien hvis du vil ha mer informasjon.

Emner

Personen du vil legge til, har allerede en Microsoft-konto på Xbox One-konsollen

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg kontoen du skal logge deg på.
  3. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  4. Velg System > Innstillinger.
  5. Velg Familie under Konto. Denne delen viser alle gjeldende familiemedlemmer.
  6. Velg Legg til i familie.
  7. Velg profilen til personen du vil legge til, og trykk på A-knappen  på kontrolleren.

Personen du vil legge til, har allerede en Microsoft-konto, men den er ikke på Xbox One-konsollen

Obs! Hvis personene du legger til i familien, allerede er en del av en annen familie, må de først fjernes fra den nåværende familien. Se Fjerne medlemmer fra familien hvis du vil ha mer informasjon.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg kontoen du skal logge deg på.
  3. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  4. Velg System > Innstillinger.
  5. Bla mot høyre til Familie-delen under Konto. Denne delen viser alle gjeldende familiemedlemmer.
  6. Velg Legg til i familie.
  7. Velg Legg til ny.
  8. Be personen du vil legge til, om å logge på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen sin.
  9. Velg Legg til i familie når du får beskjed.
  10. Hvis personen du legger til, er et barn eller en tenåring, følger du instruksjonene for å gi foreldresamtykke.

Personen du vil legge til, har ikke en Microsoft-konto

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg kontoen du skal logge deg på.
  3. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  4. Velg System > Innstillinger.
  5. Bla mot høyre til Familie-delen under Konto. Denne delen viser alle gjeldende familiemedlemmer.
  6. Velg Legg til i familie.
  7. Velg Legg til ny.
  8. Når personen du vil legge til, blir bedt om å logge på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen sin, trykker du på B på kontrolleren og flytter deretter den venstre styrespaken ned for å velge Få en ny konto.
  9. Be personen du vil legge til, om å følge fremgangsmåten for å opprette en Microsoft-konto.
  10. Velg Legg til i familie når du blir bedt om det.

Obs! Hvis personen du vil legge til, er et barn, blir de automatisk lagt til i familien.