Feilsøke problemer med å endre innstillingene for nettsikkerhet eller personvern på Xbox One

Hvis du har problemer med å endre innstillingene for personvern og nettsikkerhet på Xbox One-konsollen, kontrollerer du at du har gjort følgende:

• Du er logget på Xbox Live. Du må være på nettet og logget på for å gjøre endringer.
  • Du er logget på konsollen med en voksenkonto. Barn og tenåringer kan ikke endre sine egne innstillinger for personvern og nettsikkerhet.
  • Hvis du får en feilmelding når du prøver å endre innstillingene for personvern, kan du søke etter feilen med verktøyet for oppslag av feilkoder for å finne mer informasjon og tips om feilsøking.
Obs!  Hvis du vil administrere personverninnstillingene for barnet, kan du se Hvordan en forelder kan endre innstillingene for personvern og nettsikkerhet for en barnekonto. Hvis du prøver å gjenopprette kontoen din, ser du løsningen for tapt konto. Hvis du prøver å gjenopprette passordet ditt, ser du løsningen for tapt passord.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-22T10:20:35.6613721+00:00

Løsning 2: Administrere innstillingene dine for personvern og nettsikkerhet på Xbox.com

Hvis du har problemer med å administrere innstillingene for personvern og nettsikkerhet på konsollen, logger du på med Microsoft-kontoen din og klikker Nettsikkerhet på Xbox One for å se gjennom og endre innstillingene din på nettet.

Løsning 3: Legge til eller fjerne tilgangsnøkkel for å endre innstillinger

Har du angitt innstillinger for Pålogging, sikkerhet & tilgangsnøkkel for Xbox One, slik at det kreves en tilgangsnøkkel for å endre innstillinger? Hvis du har glemt tilgangsnøkkelen, kan du fjerne den gjeldende tilgangsnøkkelen. Etter tre mislykkede forsøk på å skrive inn tilgangsnøkkelen, blir du bedt om å angi passordet for Microsoft-kontoen din. Angi passordet, og deretter kan du fjerne den glemte tilgangsnøkkelen.

Hvis du vil opprette en ny tilgangsnøkkel, velger du opprett en ny tilgangsnøkkel og følger instruksjonene.

Hvis du ikke legger til en ny tilgangsnøkkel, blir du bedt om å angi passordet ditt hvis innstillingene under Pålogging. sikkerhet og tilgangsnøkkel fortsatt angir at det er nødvendig med tilgangsnøkkel for å gjøre endringer. Du må endre denne innstillingen for å slippe å få disse beskjedene.